Foto´s   

Tot en met 05-03-2019 zijn er
130
lammetjes geboren

s Middags en s ochtends vroeg op pad met de kudde

Zes keer kan iedereen in de zomer van 2018 mee op pad met de herder en de kudde. We hebben drie middag- en drie ochtendwandelingen gepland. Het zijn de enige keren dat wandelaars van de gebaande paden af dwars door de hei mogen struinen.

Tijdens de drie middagwandelingen vertelt de herder uitgebreid over zijn werk, de kudde, de omgeving en wat er nog meer ter sprake komt. De wandelingen duren ongeveer twee uur en starten om 14.00 uur bij de schaapskooi.

De data zijn de woensdagmiddagen 8, 15 en 22 augustus.

De ochtendwandelingen gaan een half uur voor zonsopkomst van start en zijn vooral bedoeld voor mensen die mooie fotos willen maken. Er is alle gelegenheid om een praatje te maken met de herder, maar hij houdt alleen bij de start een korte inleiding voor de hele groep. De data en vertrektijden zijn:

Zaterdag 25 augustus 6.10 uur
Zaterdag 1 september 6.20 uur
Zaterdag 8 september 6.30 uur.

Op weg naar de schaapskooi moeten automobilisten op dergelijke tijdstippen rekening houden met overstekend wild.

Aanmelden vooraf is voor geen van de zes wandelingen nodig.

Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen.

De middagwandelingen gaan ongeacht het weer altijd door, de ochtendwandelingen alleen als er zon verwacht mag worden. We melden op de vrijdag voorafgaand aan de wandeling op onze website en onze facebookpagina of de vroege-vogelwandelingen doorgaan.

    

Terug naar vorige pagina